Nieuws van Lea

Begeleiding bij leren met Lea

19 april 2016

Niet alleen de pilotgroepen maar ook Lea is nieuwsgierig naar het verloop van de pilots. Hoe wordt de app gebruikt? Hoe verloopt het verzamelen van leermomenten  in het werk? Ondersteunt Lea bij het maken van leerdoelen en het zetten van stappen hierin? Wordt er met hulp van Lea feedback gevraagd en gegeven?  Draagt Lea bij aan betere gesprekken over leren en ontwikkelen? Gaat Lea de deelnemers en teams brengen wat ze ervan verwachten?

De maanden april, mei en juni staan voor Lea in het teken van begeleiding en evaluatie. We gaan de Lea deelnemers in hun werkpraktijk bezoeken. Enerzijds om ondersteuning te geven waar nodig, anderzijds om te ervaren hoe Lea in de praktijk wordt toegepast. Dit doen we samen met de interne begeleiders van de launching customers. We staan in nauw contact met elkaar om de pilotgroepen goed te begeleiden bij het gebruiken van Lea.

Nieuwsgierig geworden? In een volgende nieuwsbrief lees je hierover meer. Wil je niet wachten, neem dan contact met ons op. We komen Lea graag laten zien en vertellen over de pilotervaringen.