Kosten

Dit kost Lea

Het succes van Lea wordt bepaald door een goede implementatie in je organisatie. Vandaar dat Lea de afname van de implementatieworkshop voor alle organisaties verplicht stelt. Vaak zal Lea worden gekoppeld aan een actuele ontwikkeling van de organisatie die vraagt om beter leren van het werk. Daar past dus een op maat uitgevoerd implementatietraject bij. Daarnaast is het ook mogelijk Lea te voorzien van op maat gemaakte content. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

€99,-

per maand

10*

gebruikers

Lea voor 1 groep medewerkers

Je kunt met 1 groep gebruik maken van Lea. Je krijgt hiervoor 10 accounts voor een vast en laag tarief van 99 euro per maand. Dit is inclusief online support. Ook krijg je van Lea regelmatig nieuwe tips en inspiratie om beter te leren van en tijdens je werk.

€199,-

per maand

20*

gebruikers

Lea voor meer groepen medewerkers

Je kunt Lea ook voor meer groepen medewerkers inrichten. In dit pakket krijg je 20 accounts voor een vast en laag tarief van 199 euro per maand. Dit is inclusief online support. Ook krijg je van Lea regelmatig nieuwe tips en inspiratie om beter te leren van en tijdens je werk.

 

Bij voorinkoop van meer dan 250 licenties hanteren wij onderstaande staffelkorting:

251-500 licenties   € 4,-   per gebruiker per maand
501- 800 licenties   € 3,-   per gebruiker per maand
800+   offerte

Bij afname van 24 maanden een korting van 10% over de totale afgenomen periode. Bij 36 maanden bedraagt de korting 20%.